AED kopen of leasen?

Het leasen van een AED heeft als voordeel dat u geen investering hoeft te doen voor de aanschaf van een AED. Ook alle kosten van onderhoud zijn afgedekt met een vast maandbedrag.

Soms is leasen niet mogelijk (bijvoorbeeld omdat u particulier bent) of is het voordeliger of prettiger om toch een AED te kopen.

AEDleasen is een initiatief en onderdeel van AEDvoordelig. Als merkonafhankelijke specialist is AEDvoordelig de partij voor de aankoop van een AED en alle benodigde toebehoren zoals AEDkasten, onderdelen en service.

AEDkopen?

Neem een kijkje op de website van AEDvoordelig.nl en laat u adviseren door de specialist.

 

AEDvoordelig.nl

 

 

 

AEDleasen?

Klik hier voor een overzicht van alle lease pakketten. Heeft u aanvullende wensen, dan maken wij graag voor u een leasepakket op maat.

 

 

 

 

Vanaf €0,60 per dag kunt u een leven redden met een AED!

AEDleasen heeft als doel meer AED beschikbaar te krijgen binnen bedrijven, instellingen en verenigingen. Een leven redden hoeft niet duur te zijn. Al voor €0,60 per dag heeft u een AED in huis! Wij stellen AED's beschikbaar tegen aantrekkelijke voorwaarden aan zoal bedrijven, verenigingen, VVE's, huisartsen en stichtingen. Voor particulieren is het helaas niet mogelijk een AED te leasen. 

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen of lease van een AED? Neem gerust contact op met AEDleasen.nl en bel 088-233 6000 of mail naar verkoop@aedvoordelig.nl. 

AEDleasen steunt de Hartstichting bij het realiseren van haar doelen. Bij uw bestelling ontvangt u gratis informatiemateriaal over het gebruik van een AED en reanimeren.