AEDleasen is een initiatief van AEDvoordelig en zijn beide handelsnamen van ComPlus BV in Vlissingen. Een gezond bedrijf met betrokken medewerkers die passie hebben voor hun vak: klanten helpen de beste keuze te maken bij de aankoop of lease van een AED.

”Dagelijks horen wij verhalen terug van klanten die een AED hebben gebruikt bij een reanimatie. Wat ons drijft, zijn die mooie verhalen waarbij de AED samen met de burgerhulpverlener het verschil maken. Het is belangrijk voor een succesvolle reanimatie dat de AED zo snel als mogelijk bij het slachtoffer is. Iedere minuut extra is ongeveer 10% minder kans om succesvol uit de reanimatie te komen. Onze missie is het mede mogelijk te maken de dichtheid van AED’s te vergroten met als motto “Betaalbare AED’s redden onbetaalbare levens.” AEDvoordelig richt zich op de verkoop van AED's en alle mogelijke accessoires zoals kasten, elektroden en accu’s. AEDleasen is puur gericht op het aanbieden van lease- en huurcontracten voor AED’s. Zo kunnen we voor een vast en laag maandbedrag een AED aanbieden aan bedrijven, verenigingen en instellingen. En daar is veel vraag naar”, aldus Roelof Janssen van AEDleasen.

Naast het aanbieden via lease van AED’s", wordt ook alle service en het onderhoud direct geregeld. Hiervoor beschikt AEDleasen over een team van service-medewerkers die 24/7 beschikbaar zijn. Vooral na een inzet of bij een storing is het fijn iemand te kunnen bellen, die binnen een paar uur naar de locatie komt om de AED uit te lezen en de gegevens naar het ziekenhuis te sturen en die daarnaast een evaluatiegesprek heeft met de betrokken hulpverleners.

De slager op de hoek, een VVE, de voetbalclub, gemeenten en multinationals, het zijn allemaal klanten van AEDleasen.nl.

 

Heeft u ook interesse in het leasen van een AED?

Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag bij het maken van de beste keuze voor uw situatie en budget!

Bel 088-2336033 voor advies of een offerte op maat of stuur een e-mail naar verkoop@aedvoordelig.nl.