Voorwaarden voor het leasen van een AED

Wij houden niet van “kleine lettertjes” of “addertjes onder het gras”. We maken liever goede afspraken volgens heldere voorwaarden. Dit zijn de zeven belangrijkste afspraken: 

 1. AEDlease kan alleen aangeboden worden aan bedrijven, verenigingen, stichtingen, instellingen, huisartsen, kerken of VVE’s en op voorwaarde van een positief creditadvies van onze creditadviseur. Particulieren kunnen wij geen lease AED aanbieden. 
 2. Het contract loopt minimaal 48 maanden en wordt daarna automatisch verlengt.
 3. Na 48 maanden is het contract per maand opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand.
 4. Na 96 maanden (8 jaar) wordt de AED uw eigendom. Het leasecontract kan dan worden beëindigd of omgezet naar een nieuwe lease AED.
 5. Gedurende de hele looptijd van het contract zijn alle kosten van de AED inclusief. Ook na een inzet worden de AED-elektroden en zo nodig de accu door ons gratis vervangen.
 6. Na een inzet of storing zijn wij 24/7 bereikbaar. Na een inzet komen naar u toe om de AED weer in orde te maken, uit te lezen en hebben we een evaluatiegesprek met de hulpverleners. Ook deze service en kosten zijn inclusief bij alle leasecontracten.
 7. Mocht uw AED een nieuwe accu of elektrode nodig hebben, dan sturen wij deze automatisch naar u toe. U kunt deze dan zelf eenvoudig vervangen. Optioneel kunt u uw AED ook jaarlijks door ons laten keuren en onderhouden op uw locatie. Ook voeren we dan een uitgebreide externe inspectie uit en uw AED ontvangt het AEDkeurmerk. De kosten van deze optionele service zijn € 10,- per maand.

 

Voor alle afspraken en voorwaarden kunt u hier een voorbeeld leasecontract bij ons opvragen.

Vragen of specifieke wensen? Wij horen het graag van u!

 

 

 1. Philips FRx AED Lease
  Philips Philips FRx AED Lease
  Vanaf 27,25 25,-
 2. ZOLL AED 3 lease
  ZOLL ZOLL AED 3 lease
  Vanaf 38,15 35,-
 3. HeartSine 350P/360P AED lease
  Heartsine HeartSine 350P/360P AED lease
  Vanaf 21,75 19,95
 4. Philips HS1 AED lease
  Philips Philips HS1 AED lease
  Vanaf 24,53 22,50