ZOLL AED Plus lease

 

Geen onverwachte kosten! Na 8 jaar is de AED van u.

 • Inclusief alle benodigde onderdelen (ook na een inzet)
 • Inclusief ZOLL AED tas, AED stickers, rescue kit en beademingsmasker
 • Leaseperiode 4 tot 8 jaar
 • 24/7 service
Vanaf 27,25 25,-
Productinformatie

Een leven redden met een AED hoeft niet duur te zijn. Al voor € 25,- per maand heeft u de ZOLL Plus AED in huis. De ZOLL Plus is een van de beste AED’s in de markt en niet voor niets zeer populair bij huisartsen en artsen. Met dit All-in service contract heeft u geen extra kosten en weet u dus precies waar u aan toe bent. Mocht het nodig zijn dan wordt de AED voorzien van nieuwe batterijen, elektrodes, protocollen of software. Zelfs na een inzet van de AED zullen de batterijen en elektrodes gratis worden vervangen. Na 8 jaar is de AED van u! Dit AED leasecontract gaat u aan voor een minimale periode van 4 jaar en wordt automatisch verlengd. Na 4 jaar is het contract per maand opzegbaar met een opzegtermijn van 2 maanden. Na 8 jaar is de AED van u en kunt u desgewenst weer een service contract afsluiten bij AEDvoordelig.

De ZOLL AED Plus is een stof- en sproeiwaterdichte AED met een duidelijk instructiescherm met tekstregels en pictogrammen. De AED Plus is een robuust, veilig en eenvoudig te bedienen apparaat. De AED beschikt tevens over reanimatiefeedback waardoor de hulpverlener de reanimatie nog beter uit kan voeren. Door middel van borstcompressie te geven op het blauwe kussentje tussen de electrode geeft de AED of de compressie goed genoeg is. Tevens zorgt de metronoom ervoor dat de hulpverlener het juiste tempo aan kan houden. De AED is leverbaar als vol- of halfautomaat

Het leasen van een AED is alleen mogelijk voor bedrijven, verenigingen of instellingen.

Het kiezen voor de juiste AED is van vele factoren afhankelijk. AEDleasen helpt en adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze die is afgestemd op uw situatie, uw wensen en uw budget. Neemt u dus gerust contact op met AEDleasen of vraag direct om een offerte: 088-233 6000.

Extra accessoires

De volgende accessoires kunnen in de lease worden opgenomen:

 • AED binnenkast: een binnenkast verkrijgbaar in de kleur groen, of wit. De kast beschikt over een alarm wat op batterijen werkt. 
 • AED buitenkast: de Sixcase SC1230 buitenkast beschikt over verlichting, alarm, verwarming en ventilatie en kan geleverd wordenin de kleur groen of grijs. Heeft u liever een kast welke met pincode afsluitbaar is dan kiest u voor de Sixcase SC1240. De kast is gelijk aan de SC1230 alleen het slot is aangepast en is afsluitbaar met pincode. 
Standaard meegeleverd

Deze lease AED wordt geleverd als compleet pakket:

 • ZOLL AED Plus Halfautomaat
 • Lithium batterijen
 • CPR-D Padz elektroden voor volwassenen
 • ZOLL AED Plus draagtas
 • Nederlandstalige gebruikershandleiding
 • 7 jaar garantie (5+2 na registratie bij ZOLL)
 • AED rescue kit met volwaardig beademingsmasker
 • AED sticker set
 • Ambu rescue mask in softcase
 • Kiss of life compact beademingsmasker
Indruk van de AED specialist

“Wat de ZOLL AED Plus uniek maakt is de realtime reanimatie feedback, het doordachte ontwerp en lage onderhoudskosten. Naast het gebruik van een AED is een juiste hartmassage cruciaal voor een succesvolle reanimatie. In de praktijk, bij een echt slachtoffer, is het erg moeilijk in te schatten hoe diep en hoe snel gemasseerd moet worden. De ZOLL AED Plus coacht je er door heen met feedback als “druk harder….goede hartmassage, ga door”. Ook als geen schok wordt geadviseerd, help de AED je door de reanimatie heen. Een betere hulp tijdens de reanimatie kun je je niet wensen. Door de goede ervaringen uit de praktijk wordt de ZOLL AED plus vaak aanbevolen door cardiologen en huisartsen. Enige min puntje is dat de ZOLL AED Plus iets groter is en daardoor iets minder geschikt is om mee op reis te nemen."

Specificaties
Productspecificaties
Meer informatie
Artikelnummer ZOLL-AED-Plus-AEDleasen
Merk ZOLL
Garantietermijn 7 jaar garantie
Afmetingen (cm) 13,3 x 24,1 x 29,2
Half-/ volautomaat Half- of volautomaat
Inclusief tas
Levensduur batterij 5 jaar
Levensduur elektrode 5 jaar
Metronoom
Meting Compressiediepte
Meertalig Niet meertalig
EAN 8719425474748
FDA-keurmerk
IP-waarde IP55
LCD scherm
Reanimatie Feedback
Deze wordt het ...
ZOLL AED Plus lease

ZOLL AED Plus lease

Vanaf 27,25 25,-